Tgrt Haber

Son dakika: Suriye'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü

29 Nisan 2022 13:55 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 15:01
Son dakika: Suriye'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan teröristlerin öldürüldüğünü duyurdu.

Teröristlerin taciz ve saldırı girişimleri cezasız kalmıyor. Milli Savunma Bakanlığı Suriye'de 7 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Komandolar hem yurt içinde hem de sınır ötesinde terör örgütüne göz açtırmıyor. Son olarak Suriye’de Zeytin Dalı Bölgesine 6 PKK/YPG’li terörist taciz ateşi açtı.

Teröristlere misliyle karşılık verildi ve 6 PKK/YPG’li terörist öldürüldü. Öte yandan Barış Pınarı Bölgesinde de 1 PKK/YPG’li saldırı hazırlığındaydı. O terörist de hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Böylece bir günde 7 PKK’lı terörist öldürülmüş oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Teröristlerin taciz ve saldırı girişimleri cezasız kalmıyor. Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist ile Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 1 PKK/YPG'li terörist komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi."

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...