Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya bir darbe daha: Turuncu kategorideki terörist öldürüldü

29 Nisan 2022 14:30 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 15:20
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya bir darbe daha: Turuncu kategorideki terörist öldürüldü

Son dakika haber: Hakkari'de Eren-Abluka-2 operasyonunda, dün 2 terörist öldürülürken teröristlerden birinin, turuncu kategoride yer alan Reber kod adlı Semih Sayılğan olduğu tespit edildi.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Gerçekletirilen operasyonlarla terör inleri nokta atışlarla vuruluyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamda, dün öldürülen iki teröristen birinini, Terörden Arananlar Listesi'nde 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan Reber kod adlı Semih Sayılğan olduğu aktarıldı.

1 MİLYON TL ÖDÜLLE ARANIYORDU

Bakanlığın açıklamasında, "Eren-Abluka-2 Operasyonu kapsamında; Kavaklı köyü kırsalında etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin Terörden Arananlar Listesi'nde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan Reber kod adlı Semih Sayılğan olduğu tespit edildi" ifadelerine yer verildi.

SURİYE'DE 7 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Pençe Kilit Operasyonu'nda şu ana kadar terör örgütüne ait 369 el yapımı patlayıcının imha edildiği, terör örgütüne ait 81 mağara ve sığınağın ele geçirildiği bildirilirken Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan teröristlerin 7 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...