Tgrt Haber

Mektuba ölüm tarihini yazıp kayalıkların üstüne çıktı! İntihara kalkışan adamı balıkçılar kurtardı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2022 17:48 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 18:00

Samsun'da eşinin kendisini terk etmesinden dolayı bunalıma giren bir adam, arkasında mektup bırakıp kayalıkların üzerine çıktı. Dengesini kaybedip denize düşen adamı balıkçılar kurtardı.

Samsun​'da 39 yaşındaki Mesut B. isimli adam, eşiyle ayrıldıktan sonra bunalıma girdi. Arkasından intihar​ mektubu bırakan adam, denize atlamak için kayalıklara çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden Mesut B. denize düştü.

ADAMIN YARDIMINA BALIKÇILAR YETİŞTİ

Denizde boğulma​ tehlikesi geçiren adamın o sırada çevrede bulunan balıkçılar kurtardı. Denizden çıkarıldığında baygın olan adama ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. 

Akabinde kayalıklardan sedye ile ambulansa taşınan şahıs, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mesut B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Mektuba ölüm tarihini yazıp kayalıkların üstüne çıktı! İntihara kalkışan adamı balıkçılar kurtardı

İNTİHAR MEKTUBUNA ÖLÜM TARİHİNİ YAZDI

Mesut B., intihara teşebbüs etmeden önce bir mektup kaleme aldı. Mektupta doğum tarihinin karşısına ölüm tarihini de yazdı. Doğum günü olan 21 Ekim’de intihar etmeyi planlayan şahıs, bugün intihara kalkıştı. Mesut B. "Elveda hayat" başlıklı mektubunda eşine olan duygularını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...