Tgrt Haber

Kendisine işkence eden eşini öldürmüştü... Melek İpek’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
20 Haziran 2023 09:06 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 09:15
Kendisine işkence eden eşini öldürmüştü... Melek İpek’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor

Antalya'da kendisine işkence eden eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldüren ve 'meşru müdafaa' ile ceza almayan Melek İpek'in hayatı beyaz perdeye tanışıyor.

Antalya​'nın Döşemealtı ilçesinde bundan 2 yıl önce Melek İpek, kendisine çıplak halde işken eden eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldürmüştü. Cinayetin ardından 2 çocuk annesi Melek İpek tutuklanmış Türkiye'de gündem olan cinayette İpek'e destek yağmıştı. 

26 Nisan 2021'de yapılan yargılamada Melek İpek,'Meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku ve telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez' hükmü gereğinde tahliye oldu. Yerel mahkemeni kararını önce bölge istinaf, ardından Yargıtay onadı.

BAŞROLÜ KENDİSİ OYNAYACAK

Olaydan sonra hayatına servis şoförlüğü yaparak devam eden Melek İpek'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 2 çocuk annesi İpek'in hayatının anlatılacağı filmde başrolü de kendisinin oynayacağı öğrenildi.

Sabah gazetesinden yer alan haberde, İpek ve avukatı Ahmet Onaran ile görüşmelerin ve anlaşmanın boyutlarının gizli olarak sürdüğü öğrenilirken sürecin son aşamaya gelindiği aktarıldı.

Kendisine işkence eden eşini öldürmüştü... Melek İpek’in hayatı beyaz perdeye taşınıyor

FİLM DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ YERDE ÇEKİLECEK

Filmin çekimlerinin ise Türkiye'nin en doğal film sahnesi olarak adlandırılan İpek'in de doğup büyüdüğü yer olan Türkiye'nin en güzel doğal film sahnesi olarak ta adlandırılan Döşemealtı İlçesi Kovanlık Mahallesi'nde çekileceği öğrenildi.

 

Kaynak: Sabah Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...