Tgrt Haber

Melih Gökçek yeniden seçim meydanına çıktı

12 May 2014 19:06
Melih Gökçek yeniden seçim meydanına çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimlerin yeniden yapılmasının bir şans olduğunu ifade etti.

Melih Gökçek, 21 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edildiği Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde miting yaptı. Seçimlerin 1 Haziran’da yenileneceğini hatırlatan Gökçek, Şabanözü’nün bu şansı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Seçimlerin iptal edilmesinin bazı yerleşim yerleri için büyük bir şans olduğunu belirten Gökçek, "Seçimler iptal oldu. Bazı yerler için seçimlerin iptal olması gerçekten şans. Bütün siyasi partiler oraya gelir. Oradaki seçimi almak için bazı vaatlerde bulunur. Dolayısıyla kayıp gibi görünen şey o kent için bir şans haline döner. Şabanözü’nün de durumu budur. Seçimler bazı yerler için kaybedilmiş gibi görülse de aslında şanstır" dedi.
"BU TARİHİ FIRSAT İYİ KULLANILMALI"
Gökçek, Şabanözü ilçesine ellerinden geldiği ölçüde destek vereceklerini ifade ederek, "Şabanözü artık Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş ilçesi oldu. Bu tarihi fırsatı Şabanözü iyi kullanmalı" ifadelerini kullandı. Ankara’da yaşayan Çankırılı sayısının Çankırı’da yaşayan Çankırılılardan daha fazla olduğunun altını çizen Gökçek, Çankırı’nın kendisi için özel bir anlamı olduğunu ve Çankırı’yı çok önemsediğini ifade etti.
1 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE PARTİSİNE DESTEK İSTEDİ
Şabanözü Belediye Başkan Adayı Ali Çapçı’nın kendisine Şabanözü’nün ihtiyaçlarının giderilmesi için bazı taleplerde bulunduğunu kaydeden Gökçek, ilçeye gereken desteği vereceğini kaydetti. Gökçek, Şabanözülülerden 1 Haziran seçimleri için partisine destek istedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...