Tgrt Haber

Son dakika! Memura tokat atan Gürbulak Gümrük Müdürü Osman Erdoğan görevden alındı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2022 21:07 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 21:57
Son dakika! Memura tokat atan Gürbulak Gümrük Müdürü Osman Erdoğan görevden alındı

Son dakika haberi: Sosyal medyada paylaşılan bir videoda gümrükte görevli memura tokat attığı gerekçesiyle tepkilerin hedefi olan ve açığa alınan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan, Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen idari tahkikat sonucu görevden alındı.

Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili Osman Erdoğan’ın mükelleflerle yaptığı toplantıda muhafaza memuruna tokat​ attığı görüntüleri, sosyal medya büyük tepki toplamdı. Memurlara hakaret de eden Erdoğan eleştirilerin hedefi oldu.

Görüntülerin yayılmasının ardından Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık tarafından, daha önce Bölge Müdür Vekili Erdoğan hakkında, sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yayımlanan videolarda yer alan hususların incelenmesi ve soruşturulması için müfettişler görevlendirildi. Çalışanların da ifadesi alındıktan sonra Osman Erdoğan açığa alındı.

TAHKİKAT SONUÇLANDI, GÖREVDEN ALINDI

Ticaret Bakanlığınca yapılan idari tahkikat sonucunda, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan görevinden alındı. Bakanlığın, Twitter hesabından, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Erdoğan'a ilişkin paylaşım yapıldı.

Söz konusu paylaşımda, "Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan idari tahkikat sonucu görevinden alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/ticaret/status/1608884095282733056

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...