Tgrt Haber

Meral Akşener acı haberi duyurdu: Antakya Kadın Politikaları Başkanımız, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında vefat etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2023 23:28 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 23:51
Meral Akşener acı haberi duyurdu: Antakya Kadın Politikaları Başkanımız, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında vefat etti 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Antakya Kadın Kolları Politikaları Başkanı Özge Alkan'ın, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında kaldıklarını ve 3 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. 

Türkiye​ güne Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,7 büyüklüğündeki depremle uyandı. Binlerce vatandaş​ haaytını kaybetti. Yaşanan felaket sonrasında yedi gün süreyle milli yas ilan edildi. 

ACI HABERİ AKŞENER DUYURDU! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Antakya Kadın Kolları Politikaları Başkanı Özge Alkan'ın, eşi ve bebeğiyle birlikte enkaz altında kaldığını ve yaşamlarını yitirdiğini açıkladı. 

Akşener, sosyal medya hesabında, "Değerli dava arkadaşım, Antakya Kadın Politikaları Başkanımız Özge Alkan'ın, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında vefat ettiği haberi, yüreğime kor gibi düştü... Rabbim ailelerine ve sevdiklerine sabırlar versin. Ruhları şad, mekânları cennet olsun..." mesajını paylaştı. 

https://twitter.com/meral_aksener/status/1622674600810225671

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...