Tgrt Haber

'Altılı masa'yı karıştıracak iddia: Akşener'den Mansur Yavaş'a adaylık teklifi!

08 Kasım 2022 15:02 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 15:46
'Altılı masa'yı karıştıracak iddia: Akşener'den Mansur Yavaş'a adaylık teklifi!

Siyaset gündeminde 'Cumhurbaşkanı adaylığı' tartışmaları devam ederken altılı masa ile ilgili çok konuşulacak bir iddia geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı programda İYİ Parti lideri Akşener'in, Mansur Yavaş'a adaylık teklifinde bulunduğunu iddia etti. Yarkadaş, Yavaş'ın teklifin ardından herhangi bir yorumda bulunmadığını aktardı.

2023 seçimleriöncesi altılı masanın adayı merak konusu olurken gazeteci Barış Yarkadaş, tv100'de çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye BaşkanıMansur Yavaş ile görüştüğünü veadaylık​ teklifinde bulunduğunu ileri sürdü.

İYİ Partili kaynaklara dayandırdığı iddiasında, Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ın geçtiğimiz günlerde bir grupla oturup konuştuklarını aktaran Yarkadaş, "İddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor. Mansur Bey, Meral Hanım'ın bu sözlerinden sonra bir 10 saniye susuyor, herhangi bir cevap vermiyor, herhangi bir yorum yapmıyor" dedi.

'Altılı masa'yı karıştıracak iddia: Akşener'den Mansur Yavaş'a adaylık teklifi!

KILIÇDAROĞLU İKİ İSMİ DE İSTEMEMİŞTİ

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylık ihtimalinin sorulması üzerine aday olmalarını istemediğini söylemişti. CHP lideri, belediye meclislerinde çoğunlukta olmadıkları için iki ismin de görevlerine devam etmesi gerektiğini belirtmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...