Tgrt Haber

Merdiven altı üretip insanlara yediriyorlar! Çikolata imalathanesine baskın

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Şubat 2024 07:44 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 08:00

Bursa'da kaçak çikolata ürünleri üreticilerine operasyon düzenleyen polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı. Hijyen koşullarından bir ortamdan oldukça uzak görünen tesis mühürlendi.

Bursa​'nın Osmangazi​ ilçesinde, insanların sağlığını hiçe sayan merdiven altı gıda üreticilerine baskın düzenlendi. Aldıkları ihbar üzerine kaçak çikolata ürünleri üreten bir imalathaneye operasyon düzenleyen polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.

ÖNCE ŞÜPHE, SONRA BASKIN

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimlerde bir depodaki durumun şüpheli olduğunu tespit etti. Bunun üzerine cumhuriyet savcılığından izin alan polis ekipleri imalathaneye baskın düzenledi.

Merdiven altı üretip insanlara yediriyorlar! Çikolata imalathanesine baskın - 1. Resim

Operasyonda, imalathanede ruhsatsız ve hijyenik olmayan ortamda kaçak çikolata imalatı yapıldığı belirlendi.

İMHA EDİLECEK

Paketlenmiş ve açık halde bulunan 26 bin 160 çikolata, zabıta ve polis ekiplerinin tutanağının ardından imha edilmek üzere İl Tarım Müdürlüğü yetkilerine teslim edildi. Üretimi gerçekleştiren yabancı uyruklu A.K. (29) ve H.K. (16) gözaltına alındı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...