Tgrt Haber

Mersin, selfie çekerden sele kapılan Soner Yılmaz'ı arıyor

30 Aralık 2016 15:23
Mersin, selfie çekerden sele kapılan Soner Yılmaz'ı arıyor

Mersin'de dün yaşanan sel felaketi sırasında selfi yaparken denize düşen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Soner Yılmaz, helikopterle aranacak.

Mersin, sele teslim. Kenti etkisi altına alan şiddetli yağış can kayıplarına neden oldu. Sele kapılan 5 kişiden 2 kişinin cansız bedenine ulaşılırken 3 kişiden hala haber alınamıyor.
 
19 YAŞINDAKİ MİLLİ SPORCUDAN HABER YOK!

Haber alınamayan isimlerden birisi de 19 yaşındaki milli sporcu Soner Yılmaz.Milli tekvandocu Soner Yılmaz dün Mersin'de arkadaşıyla sahildeydi. Selfie çekiyordu. Yağış ve fırtına nedeniyle dengesini kaybedip denize düştü. İddiaya göre yanındaki arkadaşı Soner Yılmaz'ı gözden kaybedince hemen yakınlarına ve polis haber verdi.


Mersin, selfie çekerden sele kapılan Soner Yılmaz'ı arıyor
SELFİE ÇEKERKEN DENİZE DÜŞTÜ

Üniversite öğrencisi Soner Yılmaz’ın da dün sahilde sel suları önünde selfie çekerken denize düşüp kaybolmasının ardından Mersin’de bugün yağış kesilirken, sabahın erken saatlerinde arama çalışmalarına başlayan Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleri, zodyak botlarla denize açıldı. Kayıp üniversiteli Soner Yılmaz’ın annesi Songül ve babası Kenan Yılmaz da güçlükle yapılan arama çalışmalarını izledi.

HELİKOPTERLE ARANACAK
 
Dev dalgalar nedeniyle botlarla yapılan arama çalışmalarına ara verilirken gözü yaşlı Songül ve Kenan Yılmaz çifti sahilden ayrılmadı. Dalgaların devam etmesi durumunda arama çalışmalarına helikopterle devam edebileceği ifade edildi.
 
"GİTMEK İSTEDİ VE GİTTİ"
 
Soner Yılmaz'ın facebook hesabında profil resminde kullandığı ifadeler ise duygulandırdı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...