Tgrt Haber

Mersin ve Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Aralık 2022 07:53 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 08:04
Mersin ve Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon

Son dakika haberi: Yılbaşı öncesinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik 2 ilde operasyon gerçekleşti. Mersin’de ekipler 11 zanlının yakalanması için düğmeye basarken Adana’da ise 10 kişilik şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi. 

Türkiye’nin terör örgütü DEAŞ​ ile mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Bugün sabahın erken saatlerinde söz konusu terör örgütüne yönelik Adanave Mersin​'de operasyon​ gerçekleştirildi. Operasyonda terör örgütüne üye oldukları belirlenen kişilerin yakalanması için adreslere operasyon gerçekleştirildi.

MERSİN’DE 11 ŞÜPHELİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Mersin’deki operasyonda kimliği belirlenen biri Fransa uyruklu 11 şüphelinin adresine şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenlendi. Dron destekli operasyona yaklaşık 250 polis katıldı. Polisin zanlıları yakalamaya yönelik çalışması ve adreslerdeki aramaları devam ediyor.

ADANA’DA ADRESLERE EŞ ZAMANLI BASKIN

Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında 10 zanlının yakalanması için operasyon düzenlendi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...