Tgrt Haber

Mersin'den acı haberler peş peşe geliyor! Bu sefer 2 kız kardeş...

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı
17 Ağustos 2023 09:20 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 09:47
Mersin'den acı haberler peş peşe geliyor! Bu sefer 2 kız kardeş...

Mersin'de 2 gün önce iki arkadaşın denizde boğulmasının ardından bir acı haber daha geldi. 19 yaşındaki Esra Bucuka ve 15 yaşındaki kardeşi Melek Bucuka dalgalara kapılarak hayatını kaybetti.

Mersin´in Tarsus​ ilçesinde denize giren Necati Kışoğlu (68) ile Ramazan Balyoz'un (30), dalgalara kapılıp hayatlarını kaybetmesinin ardından bu kez iki kız kardeşin yürek yakan haberi geldi.

4 KİŞİLİK AİLEYİ DALGALAR SÜRÜKLEDİ

AA ve İHA'da yer alan habere göre, Mersin​'in Akdeniz ilçesindeki Adanalıoğlu sahilinde 4 kişilik aile denize girdi. Ailenin boğulma​ tehlikesi geçirdiğini gören vatandaşlar durumu, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Dalgalar tarafından denize sürüklenen aileden Hakan Altundağı ile eşi Kübra Altundağı, durumu fark eden çevredeki vatandaşlarca kurtarıldı. 

KIZ KARDEŞLER KURTARILAMADI

Ancak iki kız kardeş, Esra Bucuka (19) ile Melek Bucuka (15) boğularak hayatını kaybetti.

Kız kardeşlerin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılırken, boğulmak üzereyken kurtarılan Hakan Altundağı ile eşinin ise kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kız kardeşlerin cenazeleri, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...