Tgrt Haber

Mersin'de 'istek parça' kavgası! Sandalyeyi müşterinin kafasında parçaladılar

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2022 10:28 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 11:08

Mersin'in Tarsus ilçesindeki bir restoranda, müzisyenden istek şarkısı kabul edilmeyince tartışma çıkaran müşteriye meydan dayağı atıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü restoranda, müşterinin kafasında sandalye kırıldı.

Mersin'in Tarsus​ ilçesinde canlı müzik​ yapılan bir restoranda 'istek şarkı' kavgasında bir müşteri feci şekilde dayak yedi.

İddiaya göre, restorana arkadaşlarıyla yemek yemeye gelen bir kişi müzisyenden şarkı isteğinde bulundu. Ancak müzisyen o şarkıyı söylemeyeceğini bildirince tartışma​ çıktı. Müşteri ve müzisyenle başlayan tartışma küfür yüzünden büyüyünce restoran çalışanları da tartışmaya karıştı. Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmada şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıldı.

Yaklaşık 5-6 kişi müşteriyi restoran içinde yere yatırıp feci şekilde darbetti. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...