Tgrt Haber

Mersin'de kulüp başkanına kanlı pusu: Aracını kurşun yağmuruna tuttular

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
22 Kasım 2023 09:25 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 09:29
Mersin'de kulüp başkanına kanlı pusu: Aracını kurşun yağmuruna tuttular

Mersin'in Tarsus ilçesinde amatör bir spor kulübü başkanı Tuncay Gengeç'e kimliği belirsiz kişilerce pusu kuruldu. Tabanca ve uzun namlulu silahlarla aracı kurşun yağmuruna tutulan Gengeç hayatını kaybetti.

Mersin'in Tarsus​ ilçesinde amatör spor kulübü başkanı, aracıyla ilerlerken saldırganların kurduğu pusuyla silahlı saldırıya uğradı.

Olay ilçeye bağlı, Gözlükule Mahallesi'nde bulunan Galericiler Sitesi’nde meydana geldi. Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç (42) yönetimindeki 33 AIT 093 plakalı hafif ticari araç ile siteden çıkarken, pusu kuran kişilerin uzun namlulu tüfek ve tabancalı saldırısına uğradı.

Araca kurşun yağdıran şüpheliler, otomobille kaçtı. Ekiplerin yaptığı incelemeler sonucu araca 34 mermi isabet ettiği belirlendi.

KULÜP BAŞKANI KURTARILAMADI

Saldırıda, Tuncay Gengeç yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAÇARKEN DE SUÇ İŞLEDİLER

Şüphelilerin kaçarken kaza yapınca otomobili terk edip bir motosiklet gasp ettikleri ve ormanlık alana doğru kaçtığı belirlendi. Saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...