Tgrt Haber

Mersin'de plastik fabrikasında yangın

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2023 22:08 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 23:41

Son dakika haberi: Mersin'in Tarsus ilçesinde, plastik kasa imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda ekip yangını kontrol altına almak için müdahale ediyor.

Mersin​'in Tarsus​ ilçesinde, plastik kasa imalatı yapılan fabrikada çıkan yangın​ kontrol altına alındı. Öğretmenler Mahallesi'ndeki fabrikada alevler, kısa sürede işletmenin büyük kısmına yayıldı.

Mersin'de plastik fabrikasında yangın

ÇOK SAYIDA EKİP HAREKETE GEÇTİ

İhbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye​ ekipleri yönlendirildi. Çevrede önlem alınmasının ardından itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

Söndürme çalışmalarına İl Emniyet Müdürlüğünün Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da katıldı.

Mersin'de plastik fabrikasında yangın

SOĞUTMA ÇALIŞMASINA GEÇİLECEK

Adana'dan da itfaiye ve AFAD'ın desteğe geldiği yangın ekiplerin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Yangında 2'si itfaiye eri 3 kişi dumandan etkilenirken 2 kişi de ayağından yaralandı. Dumandan etkilenen ve yaralanan toplam 5 kişiye olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale ederek hastaneye sevk etti.

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından soğutma çalışmasına geçileceği bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...