Tgrt Haber

Mersin’de terör örgütü PKK/KCK operasyonu: 11 kişi gözaltında

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Mart 2023 07:42 - Güncelleme : 10 Mart 2023 07:47
Mersin’de terör örgütü PKK/KCK operasyonu: 11 kişi gözaltında

Son dakika haberi: Mersin’de terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. 11 şüphelinin yakalanmasına yönelik başlatılan eş zaman operasyonda belirlenen adreslere girildi. 

Terör örgütü PKK/KCK yapılanmasına yönelik operasyonlara bugün bir yenisi eklendi. Mersinİl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü PKK/KCK faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde terör örgütünde faaliyet gösterdikten sonra sahte kimlik kullanarak kentte ikamet ettiği yönünde bilgilen bulunan 2 kişi ve terör örgütünü sosyal medya üzerinden öven 9 şüpheliyi belirledi.

ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLENDİ

Bugün sabah operasyon​ için düğmeye basan ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle belirlenen adreslere şafak operasyonu düzenledi. Koçbaşlarıyla kapılar kırılarak adreslere girilirken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...