Tgrt Haber

Mersin’de terör örgütü YPG operasyonu! 2 terörist gözaltında

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Kasım 2022 05:58 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 06:04
Mersin’de terör örgütü YPG operasyonu! 2 terörist gözaltında

Mersin’de gece saatlerinde Suriye’den Mersin’e geldiği tespit edilen 2 YPG’li terörist yakalanarak gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK/YPG ile mücadele kararlı bir şekilde sürüyor. Kahraman  Mehmetçik gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında düzenlediği  harekatlarla  terör örgütüne ağır darbeler indirirken Emniyet Teşkilatı da terör örgütü sempatizanları ve şehir yapılanmasına yönelik peş peşe operasyon düzenledi.  Mersin’de İl Emniyet Müdürlüğü Terör le Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen gece operasyonunda PKK/KCK operasyonunda gözaltına aldıkları 18 şahsın ifadeleri ve dijital materyallerden elde edilen görüntülerden yola çıkarak, 2 YPG/PYD’li teröristin Mersin​'e geldiğini tespit etti.

2 TERÖRİST YAKALANDI

Olası bir terör eylemini önlemek amacıyla hız kesmeden operasyon için düğmeye basan ekipler 2 YPG’li teröristin adresine baskın düzenledi. Suriye'de örgütün silahlı faaliyetlerine katıldığı öğrenilen N.E ve O.A yakalanarak, gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...