Tgrt Haber

Mersin'de uyuşturucu tacirlerine şok baskın! 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2022 18:41 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 18:45
Mersin'de uyuşturucu tacirlerine şok baskın! 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı

Mersin'de uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu. Akdeniz ilçesinde takip sonucu yakalanan bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin’in Akdeniz​ ilçesinde bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına uyuşturucu​ kaçırmak isteyen uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu. Söz konusu operasyonla ilgili ayrıntıları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından paylaştı.

TOPLAM 2 MİLYON ADET

Bakan Soylu, Mersin’in Akdeniz ilçesinde takip sonucu yakalanan bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilo Captagon hap uyuşturucu ele geçirildiğini ve olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1558470338324955138

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Uyuşturucuyla mücadelemiz, hız kesmiyor. Mersin’in Akdeniz ilçesinde, takip sonucu bir tırda yapılan aramada yasadışı yollarla ülkemize giren ve yurtdışına gönderilmek istenen, 310 kilo (2 milyon adet) Captagon hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltında. Mersin​ Emniyetimize tebrikler."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...