Tgrt Haber

Mersin’deki feci otobüs kazasında şehit olan Eren Öztürk’ün acı haberi Adana’ya ulaştı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ocak 2023 13:57 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 14:13
Mersin’deki feci otobüs kazasında şehit olan Eren Öztürk’ün acı haberi Adana’ya ulaştı

Mersin’de mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması sonucu çıkan yangında şehit olan uzman çavuş Eren Öztürk’ün acı haberi Adana’daki baba ocağına ulaştı.

Mersin’de gece saatlerinde meydana gelen olayda askeri personel ve mülteci taşıyan Uğur Kaplan idaresindeki otobüsaynı yönde seyreden tıra arkadan çarptı. Feci kazada 2 uzman çavuşşehit​ olurken 1 mülteci hayatını kaybetti. Kazada şehit olan uzman çavuşlar Eren Öztürk ile Yasin Eroğlu’nun Adanalı olduğu öğrenildi. Şehit Öztürk’ün ailesinin Adana’da 100. Yıl Mahallesi’nde oturduğu, Eroğlu’nun ise ailesinin Çanakkale’ye taşındığı belirtildi.

ACI HABERİ ADANA’DAKİ BABA OCAĞINA VERİLDİ

32 yaşındaki Eren Öztürk’ün acı haberi askerler ve sağlık görevlileri eşliğinde aileye bildirildi. Ayrıca her iki aile de, uzman çavuşların yanarak hayatını kaybetmesi sebebiyle kimliklerinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gelerek DNA tespiti için kan verdi. Kimliklerinin belirlenmesinin ardından şehit uzman çavuşlar törenle toprağa verilecek.

Şehit Eren Öztürk’ün 6 yıl önce göreve başladığı, 4 yıl önce de Teslime Öztürk ile evlendiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...