Tgrt Haber

Merzifon'da düşen F-16'nın enkazı toplandı

02 Aralık 2014 15:27
Merzifon'da düşen F-16'nın enkazı toplandı

Merzifon'daki 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkış yaptıktan sonra Çorum'a bağlı Konaklı köyü yakınlarında düşen F-16 uçağının enkazının toplanması çalışmaları tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, dün yaşanan kaza sonrası uçağın enkazına  ulaşılarak, koordinatlarının belirlenmesinin ardından sabah saatlerinde bölgeye  intikal eden uzman ekiplerin incelemeleri sona erdi. Sarp arazide yaklaşık bir kilometre çapında bir alana dağılan enkazın  bulunduğu bölgeye yakın alana traktörlerle ulaşan ekipler, dağılan parçaları  topladıktan sonra askeri personelin beklediği alandaki araçlara yükledi.  Enkaz toplama çalışmaları sırasında İl Jandarma Komutanlığı ile  komando taburunda görevli askerler de bölgede güvenlik önlemi aldı. Amasya ve  Çorum'da görevli askeri personelin gözetimindeki enkaz toplama çalışmalarının  tamamlanmasının ardından uzman ekipler ve askeri personel bölgeden ayrılmaya  başladı.
Merzifon'da düşen F-16'nın enkazı toplandı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...