Tgrt Haber

Mete Yarar’a silahlı saldırı

29 Ağustos 2016 13:17
Mete Yarar’a silahlı saldırı

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı.

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı.Alınan bilgiye göre, Yarar'a Suadiye Bağdat Caddesi'nde oturduğu kafeden ayrıldığı sırada silahla ateş edildi.Olayda yaralanmayan Mete Yarar da saldırıya silahıyla karşılık verdi.Saldırı sonrasında bölgeden kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

“KARŞILIK VERDİM”
Mete Yarar “iki kişiydiler ateş açtılar, silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı. Şu anda iyiyim. Bir şeyim yok.” dedi.
Mete Yarar’a silahlı saldırı

Saldırı terörist bir eylem miydi ?

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya silahla karşılık veren Yarar, yara almadan kurtuldu.

Olay Kadıköy Suadiye Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Mete Yarar, şahıslara silahla karşılık verdi. Olayda yaralanan olmazken, saldırganlar kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, soruşturma başlattı.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Mete Yarar da konuyla ilgili polislere ifade verdi. Saldırının terörist bir eylem olmadığı belirtildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...