Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 4 dakika önce

Son dakika | Ege Denizi'nde üst üste 3 deprem! AFAD bilgileri paylaştı

Son dakika haberi: Ege Denizi'nde arka arkaya 3kez deprem meydana geldi. AFAD depremlere ilişkin bilgileri paylaştı. İşte detaylar
 - MSB acı haberi duyurdu
4 saat 34 dakika önce

Son dakika | Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğunu duyurdu.
Gündem - Gündem
5 saat 11 dakika önce

Küçükçekmece'de Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası trafikte kavga! Taraftarlar birbirlerine girdi

Küçükçekmece’de Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası taraftarlar arasında tekme tokat kavga çıktı. Trafikte galibiyeti kutlayan Galatasaraylı taraftarlarla Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavga kameralara yansıdı.
 - 4 kişiye gözaltı kararı
5 saat 26 dakika önce

Ankara'da 'change' operasyonu! 4 kişiye gözaltı kararı

Başkent Ankara'da, depremde ağır hasarlı olarak damgalanan araçların motorlarını yasa dışı başka araçlara takarak "change" işlemi yapan kişiler yakalandı. İş yerlerine yapılan kontrollerde çok sayıda motor ve şanzıman ele geçirildi.
 - Pişkin hırsızdan şoke eden sözler!
5 saat 36 dakika önce

Paralar yastık içinden çıktı! Pişkin hırsızdan şoke eden sözler: "Belki seni de soyarız"

Amasya'da bir eve girip 36 binden fazla para çalan hırsızlık çetesi çökertildi. Yakalanmamak için sürekli kıyafet değiştiren hırsızlar şüphe üzerine durdurulan araçta yakalandı. Çaldıkları paralar araçtaki pamuk dolu yastık içinden çıktı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere "Belki seni de soyarız" diyen hırsızların sözleri şoke etti.
 - Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı
5 saat 56 dakika önce

Ölümüne dakikalar kala! Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'daki bir mekanda sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
6 saat 31 dakika önce

Taksi parasını ödemeyen müşterinin evini balta ve sopalarla bastılar!

Bursa'da taksiye binen bir kişi taksiden inerken tutan ücreti ödemedi. Taksici ve müşteri arasında tartışma çıktı. Duruma öfkelenen taksici durağa gelip durumu arkadaşlarına anlatınca duraktakilerle birlikte şahsın evini sopa ve baltalarla bastılar. Dakikalarca müşterinin indiği yerde bekleyen taksicilerin o anları kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
6 saat 48 dakika önce

İzmir'deki korkunç cinayet kamerada! Arkadan yanaşıp defalarca bıçakladı

İzmir'de meydana gelen korkunç cinayet kameralara saniye saniye yansıdı. Aralarında alacak verecek meselesi olan baba - oğul ve borç aldığı Ercümen Yıldırım adlı kişinin karşılaşması cinayetle bitti. Defalarca bıçaklanan Yıldırım hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
7 saat 14 dakika önce

9 katlı bina yerle bir oldu! O anlar dron kamerasında

6 Şubat 2023 deprem felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Hatay'ın Antakya ilçesinde 9 katlı, hasarlı bina iş makinesi ile yıkıldı. O anlar dron kamerasıyla görüntülendi.
Gündem - Gündem
8 saat 12 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu: 1 haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi

Bakan Yerlikaya emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 12-19 Eylül 2024 tarihleri arasında 2 milyon 645 bin 136 aracın denetlendiğini ve toplam 466 bin 170 sürücüye işlem yapıldığını duyurdu.
Gündem - Gündem
8 saat 34 dakika önce

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Konya’da meydana gelen feci kazada tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre 12 kişinin yaralandığı bildirildi. Ayrıca kaza yapan minibüsten çok sayıda kümes hayvanı ve koyunlar da çıktı.
 - Yanmaktan son anda kurtuldu
9 saat 21 dakika önce

Emniyet kemeri takmadı, ölümden kurtuldu! Kurallara uymamak bu kez işe yaradı

Bursa'da yol ayrımında kararsız kalan sürücü refüjdeki direğe çarptı. Otomobil alev alırken  araçtan fırlayan sürücü son anda kurtuldu.
 - Tüm yurdu saracak
9 saat 50 dakika önce

Meteoroloji haritayı yayımladı, tüm yurdu saracak! Sonbahar provası 3 gün sonra bitiyor

Meteoroloji 22 Eylül Pazar günü hava durumu haritasını yayımladı. Hava sıcaklığında düşüş sürerken adeta sonbahar provası yapıldı. Pazar günü dışarı çıkma planı yapanlar havanın nasıl olacağını merak ediyor. İşte son yayımlanan rapora göre il il hava durumu...
Gündem - Gündem
12 saat 4 dakika önce

Kırıkkale'de sağanak yağış sel getirdi: Akıntıya kapılan kız çocuğu yürekleri ağza getirdi

Kırıkkale'de şiddetli yağışlar sonucu sel yaşandı. Ahılı Deresi'nin taşmasıyla yollar ırmağa döndü. Akıntıya kapılan kız çocuğu kurtarıldı.
Gündem - Gündem
12 saat 20 dakika önce

Üsküdar tünelde aşırı hız ölüm getirdi: Sürücü hayatını kaybetti

Üsküdar'da motosikletin aşırı hız sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak kaza yaptı. İki kişinin bulunduğu kazada sürücü yaşamını yitirdi.
 - CHP'li vekilin aracından çıktı
13 saat 33 dakika önce

CHP'li milletvekili Ediz Ün'ün arama yapılan aracında bulundu: Suçu şoförüne attı

CHP Milletvekili Ediz Ün'e ait araçta yapılan araçta yüzlerce gümrük kaçağı elektronik sigara bulundu. Vekil Ün yaptığı ilk açıklamasında bu durumun şoförünün cahilliği olduğunu aracının trafikte geçiş üstünlüğünü kullanarak bu işe bulaştıklarını öne sürdü.
 - Kritik ziyaret başladı
14 saat 15 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de: Türkevi girişinde sevgi gösterisiyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD temasları başladı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için giden Erdoğan önce Türkevi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada büyük sevgi gösterileriyle karşılandı.
Gündem - Gündem
14 saat 23 dakika önce

Gaziantep'te yağış sonrası kayganlaşan yol ölüm getirdi

TAG Otoyolu Gaziantep-Nurdağı kesiminde kayganlaşan yol sebebiyle araçlar birbirine girdi. İki tır ve bir minibüsün karıştığı kazalarda ölüm haberi geldi. 20 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Gündem - Gündem
15 saat 10 dakika önce

Düğün konvoyundan ateşlenen mermi 7 yaşındaki Nisa'yı öldürdü

Muş'ta düğün konvoyundan havaya sıkılan kurşunlar 7 yaşındaki kız çocuğunun hayatına mal oldu. Evinin önünde duran Nisa Sönmez acı bir şekilde yaşamını yitirdi.
Gündem - Gündem
15 saat 48 dakika önce

Fenerbahçe-Galatasaray taraftarları birbirine girdi

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Maç sonu taraftarlar kutlamalara katıldı. Mardin'de galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları arasında kavga çıktı.
Sona Git