Tgrt Haber

Meteoroloji İstanbul için tahmin değiştirdi

23 Ocak 2016 13:54
Meteoroloji İstanbul için tahmin değiştirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde hafta sonu ve gelecek haftanın ilk yarısında aşırı soğuk havanın etkili olacağını duyurdu. Ancak Meteoroloji az önce tahminini değiştirdi...

 Yapılan açıklamada, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışlarının beklendiği bildirildi. Açıklamada ayrıca hissedilir derecede sıcaklık düşüşleriyle birlikte iç kesimlerde yer yer -15 derecenin altı, Karadeniz sahil kesiminde ve Marmara’da -3 derece altı, Akdeniz ve Ege sahil kesiminde 0 derece ve altı hava sıcaklıklarının görülmesinin beklendiği belirtildi.

TAHMİN DEĞİŞTİRDİ

Meteoroloji, internet sitesinde İstanbul için olan tahminini değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde, 26 Ocak Salı günü de dahil olmak üzere 4 gün boyunca sağanak kar yağışı olacağı duyrulmuştu. Ancak meteoroloji bugün tahminini değiştirerek 24 Ocak Pazar günü hafif kar yağışı olacağını ve Pazartesi gününden itibaren karın İstanbul'u terk edeceğini gösteren tabloyu paylaştı.
Meteoroloji İstanbul için tahmin değiştirdi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Beytullah23 Ocak 2016 15:17

Mgm neyapacağını bilmiyor hava raporunu hep değiştiriyor

Sonraki Haber Yükleniyor...