Tgrt Haber

Meteoroloji'den iki ile sağanak yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2022 00:07 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 00:24
Meteoroloji'den iki ile sağanak yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat

Meteoroloji, Artvin ve Rize'nin kıyı kesimlerinde sabah saatlerinde kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi. Öğle saatlerinde etkisinin kaybetmesi beklenen yağışlar nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Doğu Karadeniz Bölümü'nde etkili olacak yağışlara karşı iki kenti uyardı. Yapılan açıklamaya göre, perşembe sabah saatlerinden itibaren Rize​ ve Artvin çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den iki ile sağanak yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat

Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edilen yağışlar, cuma öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

Açıklamada, kuvvetli yağışlarla yaşanabilecek sel​, su baskını​, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1585210444884496385

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...