Tgrt Haber

Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı

19 Haziran 2014 17:37
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre İstanbul’u 1 saat içersinde Batı ve Güneybatı yönlerinden başlamak üzere şiddetli gök gürültülü sağanak yağışın etkilemesi bekleniyor.

Yağışların yerel etkili olması, dolu ile karışık sağanak şeklinde yağacağı tahmin ediliyor. Kısa süreli ve metrekareye 50 kg üzerinde yağması beklenen yağışlar, su baskınlarına neden olabilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi / AKOM,  yapılan tahminler doğrultusunda  alarma geçerek bütün birimleri uyardı. Başta İSKİ, İtfaiye, Yol Bakım birimleri olmak üzere tüm İBB birimleri görevlerinin başında, olası olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. Trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın ve sürücülerin tedbirli olması ve gerekli tedbirleri alması öneriliyor. Yağışların özellikle bu gece ve Cuma gününe kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...