Tgrt Haber

Meteoroloji'den uyarı geldi: İzmir'i sağanak ve fırtına esir alacak! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2024 23:54 - Güncelleme : 24 Mart 2024 23:54
Meteoroloji'den uyarı geldi: İzmir'i sağanak ve fırtına esir alacak! 

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre İzmir yarın öğle saatlerinden itibaren sağanak ve fırtınanın etkisine girecek. 

Meteoroloji​ 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından açıklanan son tahmin raporuna göre, İzmir​'de 25 Mart 2024 Pazartesi (yarın) öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji uzmanları, kuvvetli yağışın yol açabileceği su baskını, yıldırım, sel​, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarırıken dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu. 

Meteoroloji'den uyarı geldi: İzmir'i sağanak ve fırtına esir alacak!  - 1. Resim

"GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK BEKLENİYOR" 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama şu şeklilde: 

Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.03.2024 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri ağırlıklı olmak üzere İzmir’de yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış​ bekleniyor. Kuvvetli yağış beklentisi nedeniyle oluşabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...