Tgrt Haber

Son dakika! Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: Sağanak bir anda bastıracak, günlerce sürecek (13 Ekim hava durumu)

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Ekim 2022 09:30 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 09:58
Son dakika! Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: Sağanak bir anda bastıracak, günlerce sürecek (13 Ekim hava durumu)

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 13 Ekim 2022 tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacağı tahmin edilirken, Marmara, Akdeniz, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun birçok bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacağı bildirildi. MGM'nin yayımladığı 5 günlük hava durumu raporunda ise yağışların yarından itibaren ülke genelinde etkili olacağı ve etkisini birkaç gün boyunca göstereceği belirtildi. İşte 13 Ekim hava durumu ve 5 günlük hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü​ (MGM) 13 Ekim Perşembe hava durumu​ raporunu resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayımladı. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde havanın parçalı yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısını kara bulutlar saracak. MGM, sağanak​ yağışların Bolu, Düzce, Ordu, Sivas ve Adıyaman çevrelerinde etkili olacağını bildirdi.

GECE SAATLERİNDE SİS ÇÖKECEK

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sisli bir havanın hakim olması bekleniyor.

https://twitter.com/meteoroloji_twi/status/1580403858286649347

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNDE 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, yurdun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MGM UYARDI: SAĞANAK BİR ANDA BASTIRACAK

Meteoroloji'nin yayımladığı 5 günlük hava durumu raporunda ise yarın ülke genelinde etkili olmaya başlayacak sağanak yağışların önümüzdeki günlerde de etkisini sürdüreceği bildirildi. Yağışların yarın ülkenin batı ve doğusunu etkisi altına alacağı 15 Ekim Cumartesi günüyle birlikte ise ülkenin genelinde etkili olacağı aktarıldı. İşte 5 günlük hava durumu raporu...

Son dakika! Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: Sağanak bir anda bastıracak, günlerce sürecek (13 Ekim hava durumu) 

ANKARA HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

İZMİR HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...