Tgrt Haber

Son dakika! Metina ve Hakurk'ta hava harekatı! 3 terörist etkisiz hale getirildi

17 Kasım 2021 11:04
Son dakika! Metina ve Hakurk'ta hava harekatı! 3 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlığın resmi Twitter hesabında, harekata ilişkin bir de video yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabından bir video paylaşarak Metina ve Hakurk'ta hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Irak'ın kuzeyinde yerleri tespit edilen 3 terösriste karşı gerçekleştirilen harekat ile, tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Bakanlık, Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek."

Son dakika! Metina ve Hakurk'ta hava harekatı! 3 terörist etkisiz hale getirildi

Öte yandan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, terör örgütü PKK’ya yönelik olarak sonbahar-kış operasyonu başlattı. Jandarma Genel Komutanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, gerçekleştirilen operasyondan fotoğraf karelerine yer verildi. Fotoğraflarda, jandarma birliklerinin dağlık arazide yaptıkları arama-tarama faaliyetlerinden kareler yer aldı.

Paylaşımda, “Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonlarımız hız kesmeden devam ediyor” denildi. Operasyona adı verilen Jandarma Er Selahattin Şener, 1999 yılında Pazarcık kırsalında PKK’lı teröristlerce şehit edilmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...