Tgrt Haber

Metro İstanbul duyurdu: Bir hafta kapalı olacak 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 18:28 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 19:36
Metro İstanbul duyurdu: Bir hafta kapalı olacak 

Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattında yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 21-28 Aralık tarihleri arasında seferlerinde düzenlemeye gidiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu tarihlerde her gece saat 23.00'ten 00.00'a kadar tramvay seferleri Kabataş ile Güngören istasyonları arasında gerçekleştirilecek. 5 durak ise  işletmeye kapatılacak. 

İstanbul'un sık kullanılan toplu taşıma hatlarından biri olan T1 Kabataş-Bağcılar tramvay​ hattında bir haftalık bakım çalışması başlatıldı.

İBB​ bağlı Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, 21-28 Aralık tarihleri arasında hat üzerinde bakım çalışmaları gerçekleştirileceği belirtildi.

Çalışmalar nedeniyle, belirtilen tarihler arasında her gün saat 23.00'ten işletme bitimine kadar tramvay seferleri Kabataş​ ile Güngören istasyonları arasında sınırlandırılacak.

ÜCRETSİZ OTOBÜS HİZMETİ VERİLECEK 

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda, hat bakım çalışmaları nedeniyle seferlerimiz 21-28 Aralık tarihleri arasında saat 23.00'ten işletme bitimine kadar Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılacaktır. Güngören-Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir" denildi.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında seferler 00.00'da sona eriyor. 

Metro İstanbul duyurdu: Bir hafta kapalı olacak 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...