Tgrt Haber

Metrobüs kullananlar bu habere dikkat!

24 Eylül 2014 16:57
Metrobüs kullananlar bu habere dikkat!

1 hafta süreyle, Avcılar-Topkapı istikametindeki Metrobüs şeridi, D-100 Karayolu Topkapı- Avcılar istikameti sol şeridine yönlendirilecek. İşte sebebi...

Yaya Altgeçidinden Metrobüs İstasyonuna yapılacak yaya bağlantısı  çalışmaları sebebiyle,  1 hafta süreyle, Avcılar-Topkapı istikametindeki Metrobüs  şeridi, D-100 Karayolu Topkapı- Avcılar istikameti sol şeridine  yönlendirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece/Cennet Mahallesi Metrobüs İstasyonuna konforlu bir yaya ve engelli erişimi sağlamak amacıyla, mevcut yaya üstgeçidini yıkarak kaldırdı. Yerine hizmet verecek, D-100 Karayolu altına inşa edilen yeni yaya altgeçidi inşaatı çalışmalarında da son aşamaya gelindi.İnşası tamamlanmak üzere olan yeni yaya altgeçidinden Metrobüs İstasyonuna yaya bağlantısının yapılabilmesi için, Metrobüs İstasyonunun Avcılar-Topkapı istikametinde, Metrobüs araç trafiğine kapatılması gerekmektedir.
Çalışmalar, 26 Eylül 2014 saat 22:00'da başlayıp  3 Ekim 2014, saat: 06:00'ya  kadar, 7 gün boyunca, 200 metrelik bir alanda devam edecektir. Çalışma süresince, Metrobüs araçlarının olumsuz  etkilenmemesi için, kapatılan Avcılar-Topkapı istikametindeki Metrobüs  şeridi, D-100 Karayolu Topkapı- Avcılar istikameti sol şeridine  yönlendirilecektir. 200 metrelik alandaki çalışmaya yönelik, her türlü geçici  işaret ve yönlendirmeler yerinde yapılacaktır. Sürücülerin D-100  Karayolu Topkapı-Avcılar istikametinde  yaşanacak trafik yoğunluğundan etkilenmemesi için alternatif güzergahları kullanması önerilir.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...