Tgrt Haber

Metrobüs yolunda trafiği tehlikeye atan sürücü yakalandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Eylül 2023 18:05 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 18:22

D100 Karayolu Esenyurt Haramidere mevkiinde metrobüs yolunda çalışma sebebiyle yola çekilen dubaları bilinçli şekilde deviren sürücü gözaltına alındı. A.A. isimli sürücüye 2 bin 415 lira da ceza kesildi. 

Sosyal medyada yayınlanan videoda Haramidere​'de metrobüs​ yolunda yapılan çalışma nedeniyle D-100​'de metrobüsler için ayrılan yolda çekilen dubaların bir sürücü​ tarafından devrildiği gözlemlendi. 

Metrobüstekilerin ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücünün A.A. olduğu tespit edildi.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Şüpheli hakkında "trafik işaretlerini bozma, yerini değiştirme" suçundan 1979 lira "şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak" suçundan 2 bin 415 lira cezai işlem uygulandı. 

A.A.'nın seyir halindeyken trafiğin akışına aykırı olarak diğer yol kullanıcılarını tehlikeye atacak şekilde araç kullanması nedeniyle, adli işlem başlatıldı. A.A.'nın sürücü belgesine de el konulurken A.A'nın ehliyetini geri almak için sağlık ve psikoteknik raporu alması gerektiği kaydedildi. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...