Tgrt Haber

Metruk ev alev aldı, mahalleli sokağa döküldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Şubat 2024 17:20 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 17:30
Metruk ev alev aldı, mahalleli sokağa döküldü

Aydın'da metruk bir evde çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Aydın​'ın Efeler​ ilçesinde akşam saatlerine doğru yangın​ paniği yaşandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay Mesudiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan metruk bir binada saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

EVİN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

Metruk binanın çatısından alevler yükseldi. Durumu fark eden vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Metruk ev alev aldı, mahalleli sokağa döküldü - 1. Resim

MAHALLELİ SOKAĞA FIRLADI

Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına hızla müdahale etti. Çevre evlerde oturan vatandaşlar panikleyip kendilerini sokağa atarken, itfaiye ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

Metruk ev alev aldı, mahalleli sokağa döküldü - 2. Resim

ÖLÜ YA DA YARALI YOK

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı ya da yaralanan olmaması ise teselli kaynağı oldu. Mahalle sakinleri ise söndürme çalışmalarını merakla takip etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...