Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 31 dakika önce

Taksi şoförünü korkunç şekilde katletti! Altından 10 yıllık kin çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bindiği taksinin şoförüne kurşun yağdırarak ölümüne neden olan sanık hakim karşısına çıktı. 2014 yılında kardeşine tokat attığı için 8 el ateş ettiğini anlatan sanık, "Murat'ı hedef almadım, öldürmek istemedim" dedi.
 - Otogarda husumetlilerini dövdüler
5 saat önce

İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve oğlundan meydan dayağı! Otogarda husumetlilerini dövdüler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Gülüç beldesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve oğlu, daha önceden aralarında husumet bulunan iki kişiyi darp etti. Olay sonrası Demirtaş ve oğlu N.D.'nin karakolda ifadesi alındı.
 - Dolandırıcılığın böylesi görülmedi...
5 saat 24 dakika önce

Rus dolandırıcı Türk damatların peşinde! Evlilik oyununun böylesi görülmedi

Dolandırıcılar, yeni yöntemler aramakta sınır tanımıyor. Son olarak sosyal medyanın gündemine düşen Rus dolandırıcı, akıllara ziyan videolar paylaşıyor. Türk erkeklerini Rus kızlarla evlendirmeyi vadeden Rus kadının sosyal medya hesaplarında, "Evlenmek ister misin? Bana mesaj at.", "Rus gelinleri Türk damatlarla buluşturuyorum", "Türkiye'nin en güzel adamları hangi şehirde." gibi paylaşımları ağızları açık bırakıyor...
 - Tonlarcasını vatandaşa yedireceklerdi
5 saat 48 dakika önce

Antalya'da mide bulandıran görüntüler! Yakalanmasalar tonlarcasını vatandaşa yedireceklerdi

Antalya'da gelen ihbar üzerine bir depoya baskın düzenleyen zabıta ekipleri; şoklanmış, etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayan poşetler içinde yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünleri ele geçirdi. Gıda denetiminde ele geçirilen 17 ton bozuk tavuk ürün imha edildi.
Gündem - Gündem
6 saat 2 dakika önce

Böyle baba olmaz olsun! Testi kısa sürede çözen oğlunu dövdü: O anlar kamerada

İstanbul Başakşehir'de bir kişi, testi kısa sürede çözdüğüne inanmadığı oğlunu dövdü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
6 saat 8 dakika önce

Ferrari marka aracı başına bela oldu! Komşuları bu uyarıyı astı: Her gün aynı çileyi çekiyor

İstanbul'da bir sitenin otoparkında kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Komşularını Ferrari'sinin sesinden rahatsız olan komşular çareyi uyarı asmakta buldu. Lüks aracın sahibi ise çözümü böyle buldu.
 - Ayşe hemşirenin kahreden ölümü
6 saat 11 dakika önce

Ayşe hemşirenin kahreden ölümü! Annesinin feryadı yürekleri dağladı

Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki Mehmet Bidar ve 26 yaşındaki Ayşe Gülizar Durmaz hayatını kaybetti. Gençlerin kaza haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Hayatını kaybeden Ayşe Gülizar Durmaz'ın özel bir hastanede hemşire olduğu öğrenildi. Cenazeyi alan genç hemşirenin annesinin "Yükümü aldım gidiyorum. O kadar zayıflamış ki tabutları doldurmadı kuş gibiydi" sözleri yürekleri dağladı.
Gündem - Gündem
6 saat 28 dakika önce

Çöpe atılan poşetten bebek cesedi çıktı! Detaylar kan dondurdu: "Bebeği boğmuşlar"

Mersin'in Mut ilçesinde çöp konteynerini karıştıran 50 yaşındaki Cennet Sünbül hayatının şokunu yaşadı. Sünbül'ün çöpten çıkardığı poşetten bebek cesedi çıktı.
Gündem - Gündem
6 saat 30 dakika önce

Taksici ile müşteri tekme tokat birbirine girdi! "Polis çağırın" diye bağırarak yardım istedi

İstanbul Başakşehir'de taksi şoförü ile müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda büyüyünce tekme tokat kavga çıktı. Kameraya saniye saniye yansıyan görüntülerde kavga eden taraflardan birinin "polis çağırın, yardım edin" diye çevredekilerden destek beklediği görüldü.
 - İzmirli vatandaşlar isyanda!
7 saat 5 dakika önce

İzmirli vatandaşlar çöp sorununa isyan ediyor! 'Bizim günahımız ne?'

İzmir, çevre sorunlarından başka bir haberle gündeme gelemez oldu. Körfez'de balık ölümleri ve pis koku ve çevre felaketi ile karşı karşıya olan kentte şimdi de Çiğli ilçesi çöp dağlarına teslim oldu. Belediye çalışanları maaşlarını eksik aldıkları ve alacaklarının zamanında verilmediği gerekçesiyle iş yavaşlattı. Toplanmayan çöpler nedeniyle sinek ve fareler çoğaldı, vatandaş isyanda...
Gündem - Gündem
7 saat 18 dakika önce

Yine polise silahlı saldırı! Bu kez korkulan olmadı

İstanbul Ümraniye'de katil Yunus Emre Geçti tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz olayının ardından benzer bir vaka da Ankara'da yaşandı. Ancak bu kez korkulan olmadı. Altındağ'da polisin 'dur' ihtarına uymayan iki şüpheli, ekiplere silahla saldırdı. Polislerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, saldırganlardan biri hayatını kaybederken, diğeri yaralı olarak gözaltına alındı.
 - Ailesi sinir krizi geçirip yere yığıldı
7 saat 34 dakika önce

Antalya'da 22 yaşındaki gencin feci ölümü! Bu acıya yürek dayanmaz: Ailesi sinir krizi geçirip yere yığıldı

Antalya'da meydana gelen motosiklet kazasında Mehmetşah Işık isimli genç feci şekilde hayatını kaybetti. Gencin cenazesini almaya gelen ailesi sinir krizi geçirdi. 'Bu acıya yürek dayanmaz' dedirten anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
 - "Niye düne kadar elini kolunu salladı?"
8 saat 5 dakika önce

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin annesi konuştu

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, İhasl Haber Ajansı'na konuştu. Şeyda Yılmaz'ın ailesine başsağlığı dileyen anne Geçti, "Polisimize değil de bana gelseydi, ben öleydim" dedi. Anne Geçti, 26 adeta suç kaydı bulunan oğlunun olay öncesi yakalanması için devletin tüm kurumlarına başvurduğunu da söyledi.
Gündem - Gündem
8 saat 29 dakika önce

Dehşete düşüren park kavgası! Tartıştıkları börekçiyi pompalı tüfekle vurdular

İstanbul Bayrampaşa'da baba ve oğlu park meselesi yüzünden tartıştıkları börekçiyi önce dövdü, sonra pompalı tüfekle vurdu. Yaralı adam hastaneye kaldırılırken, dehşet anları da saniye saniye kameraya yansıdı.
 - Yargıtay'dan dikkat çeken karar
8 saat 47 dakika önce

Yargıtay'dan dikkat çeken karar! Sık sık iş seyahati ağır kusur sayıldı

Yargıtay, Manisa'daki bir boşanma davasında işi nedeniyle sık seyahate giden kişinin, eşini ve çocuğunu ihmal ettiği ve seyahatlerine nadiren eşini götürdüğü gerekçesiyle kocayı ağır kusurlu buldu.
Gündem - Gündem
8 saat 55 dakika önce

Yaz geri geliyor! Orhan Şen'den aşırı sıcak hava uyarısı geldi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar yerini güneşli ve sıcak havaya bırakıyor. Meteoroloji uzmanlarına göre, hafta sonuna kadar sıcaklıklar hızla artarak yaz değerlerine ulaşacak. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen, yaptığı açıklamada yaz sıcaklarının geri geldiğini, ancak bunun 'pastırma sıcağı' olmadığını vurguladı.
 - "Sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu"
9 saat 2 dakika önce

Şehit düşen Şeyda Yılmaz'ın eşinden yürek yakan paylaşım! 'Sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu'

İstanbul Ümraniye'de katil Yunus Emre Geçti tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit düşen Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz'ın duygusal paylaşımı yürek yaktı. Yılmaz eşine "seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim benim" diyerek veda etti.
 - Sapağı kaçırana 37 kilometrelik eziyet!
9 saat 23 dakika önce

İstanbul'da otoyol isyanı! Sapağı kaçıran 37 kilometre fazla yol gidiyor, 100 TL fazladan ödüyor

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sürücüleri çileden çıkaran bir sapak karmaşası yaşanıyor. Sapağı kaçıran sürücüler, 37 kilometre fazladan yol gitmek 100 TL'ye yakın ek ücret ödemek zorunda kalıyor.
Gündem - Gündem
9 saat 26 dakika önce

Ölümle burun buruna! Kaldırıma çıkan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldular

Antalya Manavgat'ta korku dolu anlar yaşandı. Bir sürücünün otomobili kontrolden çıktı, kaldırıma daldı. O sırada bir vatandaş ve iş yeri kapısındaki 2 genç, aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. O anlar kamerada...
Gündem - Gündem
9 saat 35 dakika önce

Sahte ilanlarla 17 milyonluk vurgun yaptılar! 272 kişiyi dolandıran çete çökertildi

Afyonkarahisar'da büyük vurgun yapan çete polisin nefes kesen operasyonuyla çökertildi. Sosyal medyada verdikleri sahte ilan reklamlarıyla 17 milyonluk vurgun yaptığı belirlenen 20 kişi yakalandı. Şüphelilerin dijital ortamda 272 kişiyi dolandırdığı belirlendi.
Sona Git