Tgrt Haber

Son dakika! MHP’li başkandan acı haber! Hayatını kaybetti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 May 2023 22:43 - Güncelleme : 18 May 2023 23:39
Son dakika! MHP’li başkandan acı haber! Hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı (65), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı (65), fenalaşarak kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdiği kalp krizi​ sonucu hayatını kaybetti.

ÖMER ÇELİK: ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MHP​ Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'ya Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve MHP camiasına sabırlar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1659284893317099527

NİHAT ATLI KİMDİR?

Nihat Atlı, 1958 Kozan doğumlu. İlk ve orta öğretimi Kozan’da tamamladı. MHP Kozan İlçe Başkanı olan Nihat Atlı, 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kozan ilçesi belediye başkan adayı olunca partideki görevinden istifa etti. Nihat Atlı, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...