Tgrt Haber

Milli Beraberlik Partisi genel merkezine narkotik baskını: Gözaltılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 Ekim 2024 23:56 - Güncelleme : 18 Ekim 2024 00:42
Milli Beraberlik Partisi genel merkezine narkotik baskını: Gözaltılar var

Ankara'da geçen sene kurulan Milli Beraberlik Partisi'nin genel merkezine narkotik operasyonu düzenlendi. Uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine baskın yapan ekipler, aralarında parti üyesinin de bulunduğu çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.

Ankara​'da bugün dikkat çeken bir operasyon gerçekleştirildi. Bir siyasi partinin genel merkezine uyuşturucu​ baskını düzenlendi. Operasyonda genel merkez binasında uyuşturucu kullanan çok sayıda kişi kıskıvrak yakalandı.

MİLLİ BERABERLİK PARTİSİ'NE UYUŞTURUCU OPERASYONU

26 Nisan 2023 tarihinde kurulan ve 163 üyesi bulunan "Milli Beraberlik Partisi"nin Yenimahalle ilçesindeki genel merkez binasında uyuşturucu satıldığı ve kullanıldığı ihbarı üzerine Ankara Emniyet​ Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesince operasyon düzenledi.

Binada gözaltına alınan 7 kişiden M.G'nin parti üyesi olduğu ve yanında bulunan B.Y. ile genel merkez binası içerisinde uyuşturucu temin ettikleri ve uyuşturucu kullandıkları belirlendi.

Milli Beraberlik Partisi genel merkezine narkotik baskını: Gözaltılar var - 1. Resim


"BURASI GÜVENLİ, POLİS GİREMEZ"

B.Y'nin üzerinde yapılan aramada satışa hazır halde paketlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde bulundu.

Uyuşturucu kullanan ve gözaltına alınan 5 şüpheli ifadelerinde, M.G. ve B.Y'nin kendilerine uyuşturucu temin ettiğini ve parti binasına davet ederek "Burası güvenli, polis giremez" diyerek uyuşturucu kullanmak üzere yer sağladığı iddiasında bulundu. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


"UYUMA UYGULAMASINA İHBARDA BULUNUN"

Demetlale Mahallesi Muhtarı Ebru Mert, mahallelerinde uyuşturucu satışı ve kullanımının yaygın olduğunu söyledi. Mert, mahalle sakinlerine Emniyet Genel Müdürlüğünün "UYUMA" adlı uyuşturucuyla mücadele uygulamasına ihbarda bulunmasını tavsiye etti.

Siyasi partinin genel merkezinin bulunduğu Huzur Apartmanı'nın sakinlerinden 70 yaşındaki Gülper Güneyli, parti binasında yaşananların kendilerini rahatsız ettiğini ve bu nedenle şikayetçi olduklarını anlattı.

Milli Beraberlik Partisi genel merkezine narkotik baskını: Gözaltılar var - 2. Resim

Apartman sakini Songül Karaca da emniyetin çalışmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şükür namazı kıldığını ifade etti.

Bu arada konuyla ilgili bilgi almak üzere telefonla aranan parti yetkilileri, Ankara dışında oldukları için açıklamayı daha sonra yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif18 Ekim 2024 00:00

Parti kurup siyaset yapmak yerine uyuşturucu satmakla uğraşmışlar, ne garip bir dünya ya

Sonraki Haber Yükleniyor...