Tgrt Haber

Milyonlar bunu bekliyordu! Çalışma Bakanı açıkladı...

29 May 2018 10:29
Milyonlar bunu bekliyordu! Çalışma Bakanı açıkladı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu emeklilerin maaşları ve ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini duyurdu.

Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyesi 7 Haziran'da, SSK emeklilerinin ikramiyeleri de 8 Haziran'da ödenecek. Öte yandan Emekli Sandığı emeklilerinin maaşları ayın 1-5'i arasında, SSK-Bağkur emekli maaşları da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödenecek.

Türkiye'de milyonlarca emeklinin beklediği emekli ikramiyeleri ile ilgili son dakika haberi geldi. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ahaber'e yaptığı açıklamada müjdeli haberi verdi. Milyonlarca emeklinin en çok arattığı konuların başında gelen "emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek?" sorusunun cevabı da açıklanmış oldu.

NE KADAR İKRAMİYE VERİLECEK?

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da açıkladığı emekli ikramiyeleri, emeklilere yılda 2 defa olmak üzere biner lira olarak ödenecek.

NE ZAMAN VERİLECEK?

Bakan Sarıeroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Haziran'ın ilk haftasında ödeme yapacağımızı ifade etmiştik. 15 - 17 Haziran tarihleri arasında Ramazan Bayramı var.

Bayram öncesinde vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimizi bir önceki hafta yapmaya karar verdik.

Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.

Emekli Sandığı emeklilerimizin maaşlarını ayın 1-5'i arasında, SSK-Bağkur emekli maaşlarını da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödeyeceğiz"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...