Tgrt Haber

Minibüsün halay çekenlerin arasına daldığı feci anlar kamerada: 1 ölü 5 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ocak 2023 11:40 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 11:56

İstanbul'da dün gece saatlerinde sürücünün el freninin çekmeyi unuttuğu minübüs, sokakta asker eğlencesi düzenleyen grubun arasına dalmıştı. 1 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı feci olayın görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Çekmeköy'de dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu minibüs​, park halindeyken bir anda hareket ederek yokuş aşağı ilerlemeye başladı. Minibüs, o sırada sokakta asker eğlencesi düzenlesi düzenleyen ve halay​ çeken grubun arasına daldı. Birkaç kişiyi önüne katarak götüren minibüs, park halindeki araçlara çarparak durabildi. 

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Minibüsün altında kalan kişiler itfaiye ekiplerince kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 

1 KİŞİ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazada B.T.(16), Cenk Caner Kemer(28), K.S.(13), Yasin Yıldırım(19) ve Can Pusa yaralandı. Yaralılardan 55 yaşındaki Sezai Yıldız ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Minibüsün halay çekenlerin arasına daldığı feci anlar kamerada: 1 ölü 5 yaralı

MİNÜBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Minibüsün sürücüsü Metehan Yılmaz gözaltına alındı. Yılmaz'ın ifadesinde, asker eğlencesi için aracıyla sokağa geldiğini, aracını park ettikten sonra vitese takıp el frenini çektiği, eğlenceye katıldıktan yaklaşık 10 dakika sonra ise aracın yokuş aşağı hareket etmeye başladığını söylediği öğrenildi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Minibüsün halay çeken vatandaşların arasına daldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde vatandaşlar halay çektiği esnada hareket eden minibüs kalabalığın arasına dalıyor ve panik yaşanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...