Tgrt Haber

Minik Batu ve babasının ölümünde kahreden detay

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ocak 2023 09:09 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 11:31

Manisa'da 50 metrelik kuyuya düşen 2 yaşındaki Batu Demir ve onu kurtarmak için arkasından atlayan babasının cansız bedenleri 10 saat süren çalışmanın ardından ulaşıldı. Baba ve oğlunun cansız bedenlerine ulaşılmasının ardından kahreden bir detay ortaya çıktı...

Türkiye​, Manisa​'dan gelen acı haberle hüzne boğuldu. 2 yaşındaki Batu Demir, 35 yaşındaki babası Aytuğ ve annesi Yağmur Demir ile evlerinin karşısındaki oyun parkına gitti. Batu, "Eve dönelim, yoruldum" dedikten kısa bir süre sonra ayağı takılarak 50 metre derinliğindeki kuyuya düştü.

SADECE YAPRAK TOPLAMAK İSTEMİŞTİ

Oğlunun düşmesiyle arkasından kuyuya atlayan baba ve oğuldan 10 saatlik arama kurtarma çalışması sonucunda acı haber geldi. Batu'nun dışarı çıktığında yanından ayırmadığı oyuncak arabasına yaprak koymak için ailesiyle park yanındaki alanda yürüyüşe çıktığı öğrenildi.

60'A YAKIN PERSONEL GÖREV ALDI

Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile AFAD, UMKE, polis, jandarma ve Salihli Belediyesine bağlı 60'a yakın personelin görev aldığı kurtarma çalışmasında, ekipler tarafından kepçe ve dozer yardımıyla kuyunun yanına yaklaşık 20 metrelik çukur açılmıştı.

Minik Batu ve babasının ölümünde kahreden detay

SONDAJI YAPTIRANLAR GÖZALTINA ALINDI

Çukurun yan tarafından açılan tünelden baba Aytuğ Demir ile oğlu Batu Demir’e ulaşılmaya çalışılmıştı. Yaşanan olayla ilgili site yöneticisi H.A. ve kaçak sondajı yapan V.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...