Tgrt Haber

Bir anlık dalgınlık ölüm getirdi: 3. kattan düşen minik Metehan kurtarılamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2023 13:00 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 13:08
Bir anlık dalgınlık ölüm getirdi: 3. kattan düşen minik Metehan kurtarılamadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3. kattan beton zemine düşen 3 yaşındaki Metehan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Günün en üzücü haberi Antalya​'nın Manavgat​ ilçesinden geldi. Aşağı pazarcı Mahallesinde yaşandı. 3 katlı apartlanın son katında yaşıyan 3 yaşındaki Metehan Yüksel, pencereden beton zemine düştü.

Minik Metehan'ın düştüğünü gören vatandaşlar, yardıma koştuktan sonra hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis etipleri yönlendirildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Metehan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ANNESİ TEMİZLİK YAPARKEN PENCEREYE ÇIKTI

Minik Metehan'ın, Manavgat İlçe Emniyet müdürlüğü bünyesinde hizmetli olarak görev yapan annesinin diğer odada temizlik yaparken pencereye çıkıp aşağı düştüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...