Tgrt Haber

Bodrum'da Belediye Başkanının kuzeni, ailesini katledip intihar etti

10 Nisan 2023 11:11 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 11:18
Bodrum'da Belediye Başkanının kuzeni, ailesini katledip intihar etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kuzeni İbrahim Akpınar, 'miras' sebebiyle tartıştığı annesini ve kardeşini öldürüp aynı tabancayla intihar etti.

Muğla'nın  Bodrum​ ilçesinde yaşayan ve Belediye Başkanı Ahmet Aras​'ın kuzeni olan 58 yaşındaki İbrahim Akpınar, dün öğle saatlerinde Ortakent'te bir araya geldiği annesi Sudiye Akpınar (88) ve kardeşi Bekir Akpınar (55) ile aralarındaki miras anlaşmazlığı nedeniyle tartışma başladı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, yanında getirdiği tabancayı çıkaran İbrahim Akpınar, annesi ve kardeşine kurşun yağdırdı. Ardından da aynı tabancayla kendisini vurdu. 

ÜÇÜ DE OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3'ününde öldüğünü belirledi. Cansız bedenler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kuzeninin, halasını ve diğer kuzenini öldürdüğünü duyan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da olay yerine giderek bilgi aldı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...