Tgrt Haber

Misafir diye eve aldığı kadın dehşeti yaşattı! Altınlarla ortadan kayboldu

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Eylül 2024 12:04 - Güncelleme : 18 Eylül 2024 12:05
Misafir diye eve aldığı kadın dehşeti yaşattı! Altınlarla ortadan kayboldu

Küçükçekmece'de Hayat Nasır evine misafir aldığı kadın tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ölümden dönen Nasır, kanlar içinde yerde kalırken saldırgan da evdeki 50 bin TL değerinde altını alıp kayıplara karıştı.

İstanbul​ Küçükçekmece’de Hayat Nasır isimli kadın akşam eşini arayarak eski bir köylülerin geldiğini ve evlerinde kalacağını söyledi. Misafir kadın geceyi geçirip sabah saatlerinde Nasır'ı uyurken başından bıçakladı. 3 çocuk annesi kadın kanlar içinde yerde kaldı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ölümden dönen kadın yerdeyken saldırgan evde bulunan 50 bin TL değerinde altınları alıp kayıplara karıştı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Misafir diye eve aldığı kadın dehşeti yaşattı! Altınlarla ortadan kayboldu - 1. Resim

Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından bıçakla yaralanan Hayat Nasır’ı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. 

EŞİ KONUŞTU

Olayı anlatan Hayat Nasır’ın eşi Muhammed Nasır, “Ben evde değildim, inşaatta çalışıyordum. Eşim bu kadının numarasından aradı, eski köylümüz geldi. Çok sıkıldım, bizde kalabilir mi? Diye sordu. Ben de bir şey olmaz dedim. Ben tanımıyorum. Sabah eşimi başından bıçaklayıp, 50 bin TL değerindeki altını alıp kaçtı” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe18 Eylül 2024 12:19

Bu kadar acımasızlığın olur mu böyle insanlara güvenmek artık zorlaşıyor her şey birer tuzak gibi sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...