Tgrt Haber

Son dakika: MİT’ten Gara’da nokta operasyon! Terörist Müslüm Ürper öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2023 11:58 - Güncelleme : 10 May 2023 12:16

Son dakika haberi: MİT tarafından terör örgütü PKK/KCK’ye yönelik gerçekleştirilen Irak’ın kuzeyindeki Gara’daki operasyonda Müslüm Ürper etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü PKK/YPG​'ye yönelik operasyonlar hız kesmeden sürüyor. Gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman askerlerimiz ve MİT​ bu operasyonlara bir yenisini ekledi. Irak​'ın kuzeyindeki Gara​'da MİT tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir terörist daha öldürüldü.  Güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgiye göre terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç kurye sorumlusu olan Müslüm Ürper etkisiz hale getirildi. 

2013 YILINDA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KIRSAL KADROSUNA KATILDI...

Terörist Müslüm Ürper'in 2013 yılında örgütün kırsal kadrolarına katıldığı ve Türkiye'de de sokak eylemlerinde yer aldığı öğrenilirken 2013 yılında Suriye'ye geçtiği öğrenildi. Suriye'den Türkiye'ye yönelik organize edilen birçok eylemde yer aldığı belirlenen terörist Ürper'in teröristlere silah ve mühimmat taşıdığı belirlendi. MİT saha ajanları tarafından öldürülen teröristin öldürülmesi ile birlikte özellikle örgüt yöneticilerinin kurye bulmakta zorlanacağı ve intikalerinde sıkıntılar yaşanabileceği ifade edildi. 

DÜN DE HAVACILIK BİRİMİ SORUMLUSU ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ...

MİT'in dün gerçekleştirdiği operasyonda ise MİT, PKK/KCK özel güç havacılık birimi sorumlularından Deniz Bahri kod adlı Tekin Okan’ı Irak/Gara alanında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...