Tgrt Haber

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Fethi Sekin'in katili öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
14 Haziran 2023 10:00 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 11:14
Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Fethi Sekin'in katili öldürüldü

Son dakika haberi: MİT'in Irak'ta düzenlediği nokta operasyonda, polisi memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıyı organize eden PKK'lı terörist Abdulkahar Karasaç öldürüldü.

2017 yılında İzmir Adliyesi'ne bombalı araç ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti. Hain saldırıyı düzenleyen 2 PKK​'lı öldürülürken teröristlerle çatışmaya giren trafik polisi Fethi Sekin ile adliye çalışanı Musa Can şehit olmuş, 9 kişi yaralanmıştı. Saldırıda şehit düşen Fethi Sekin ve Musa Can'ın kanı yerde kalmadı...

NOKTA OPERASYONLA ÖLDÜRÜLDÜ

MİT, İzmir Adliye saldırısının talimatını veren PKK'nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde düzenlenen nokta operasyonla öldürdü.

Son dakika! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Fethi Sekin'in katili öldürüldü

PKK'YA BÜYÜK DARBE: 41 TERÖRİST SİHA'LARLA VURULDU

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde düzenlenen operasyonla 41 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. MSB, SİHA destekli operasyonun görüntülerini de paylaştı.

Hedeflere yönelik kara ateş destek vasıtaları ile yapılan operasyonu SİHA’lar da destekledi. Yerli ve milli üretim mühimmatlarla terör örgütüne ait aralarında sözde karargah, barınak ve sığınakların da yer aldığı çok sayıda hedefin vurulduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...