Tgrt Haber

Moto kuryeden servis şoförüne 'Polat Alemdar' tepkisi

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Kasım 2023 11:26 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 16:51

Pendik'te yolda yürüyen vatandaşa son anda çarpmaktan kurtulan moto kurye kendisine bir anda tepki gösteren servis şoförü ile tartıştı. Moto kurye sözlü tartışmada servis şoförüne 'Polat Alemdar olmuşsunuz' diyerek tepki gösterdi.

Pendik​'te Kaynarca Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan moto kurye, servis minibüsünü sollayarak ilerlemeye çalıştığı esnada yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpmaktan son anda kurtuldu.

Moto kuryeden servis şoförüne 'Polat Alemdar' tepkisi

POLAT ALEMDAR TEPKİSİ

Yaşanan olay sonrası duruma tepki gösteren servis şoförü ile moto kurye arasında sözlü tartışma çıktı. Moto kurye tartıştığı servis şoförüne 'Polat Alemdar olmuşsunuz' diyerek tepki gösterdi. Olayda, can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken sözlü tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Yaşananlar moto kuryenin kask kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...