Tgrt Haber

Daha 19 yaşındaydı! Motor sevdası hayattan kopardı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Eylül 2022 09:35 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 10:03
Daha 19 yaşındaydı! Motor sevdası hayattan kopardı

İstanbul Beşiktaş'ta gece saatlerinde meydana gelen feci kaza, motosikletiyle seyir halindeki 19 yaşındaki genç, başka bir motosikletle çarpıştı. Feci kazada yere savrulan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BeşiktaşDolmabahçe’de önceki gün gece saatlerinde meydana gelen feci kazada, motosikletle kuzeni Edip Said C. ile birlikte seyir halinde olan sürücü 19 Ahmet Said Ceylan, Fatih Çakıllı idaresindeki motosikletle çarpıştı.

KAZADA FECİ ŞEKİLDE SAVRULDULAR

Meydana gelen feci kazada her iki motosikletteki 3 genç, yere savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürece kaza​ yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk etti. 

Daha 19 yaşındaydı! Motor sevdası hayattan kopardı
Kaza günü hayatını kaybeden Fatih Çakıllı

Hastanede ameliyata alınan Fatih Çakıllı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı Ahmet Said Ceylan’ın ve Edip Said C.’nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilmişti.

2 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Hastanede 2 gündür tedavi gören Ahmet Said Ceylan’ın dün sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Edip Said C.’nin ise yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Daha 19 yaşındaydı! Motor sevdası hayattan kopardı
2 günlük yaşam savaşını kaybeden Ahmet Sait Ceylan

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...