Tgrt Haber

Motosiklet yarışı ölüm getirdi! Köprüden uçtular: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ekim 2023 08:14 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 08:19

Ankara’nın birbiriyle yarışan iki motosikletten biri kaza yaparken, üzerindeki iki kişi köprüden aşağı düştü. Bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Başkent Ankara’da motosiklet yarışı acı sonla noktalandı. Aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet refüjlere çarparken üzerindeki iki kişi köprüden aşağı uçtu. Korkunç kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

SAVRULARAK ÇUBUK ÇAYI'NA DÜŞTÜLER

İhlas Habar Ajansı'nın aktardığı habere göre, motosiklet kazası akşam saatlerinde Sincan​ ilçesi Ayaş Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre 70 DL 935 plakalı motosiklet, başka bir motosiklet ile yarışırken virajı alamayarak kaza yaptı.

Motosiklette bulunan iki kişi savrularak köprüden aşağı düştü. Çubuk Çayı’na düşen iki kişiden B.A. hayatını kaybederken G.O. ise ağır yaralandı.

Kazayı gören bekçilerin telsiz anonsu üzerine  olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. B.A.'nın cansız bedeni morga kaldırılırken, ağır yaralı G.O. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  2 kişi ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KAZA YERİNDE GERGİNLİK

Diğer yandan aynı noktada daha önce gerçekleşen bir kazada motosikletin çarptığı beton bariyerin hasar aldığı, dün geceki kazada ise beton parçanın koparak kaza yapan kişilerin üstüne düştüğü öne sürüldü. Bu nedenne kaza yerinde gergin anlar yaşandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...