Tgrt Haber

'Motosikleti yavaş sür' kavgasında 6 tutuklama

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2023 11:34 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 14:28
'Motosikleti yavaş sür' kavgasında 6 tutuklama

Adana’da 'motosikleti yavaş sür' uyarısı ile iki aile arasında çıkan ve bir kişinin hayatını kaybettiği kavgaya yönelik yürütülen soruşturmada yakalanan 10 kişiden 6’sı tutuklandı.

Adana​'nın Seyhan​ ilçesinde 5 Nisan akşamı sokakta bekleyen 20 yaşındaki Zeki A., motosikletle önünden geçen 26 yaşındaki Ferdi Ü.’yü “motosikleti yavaş sür” diyerek uyarmıştı. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışmaya her iki tarafın da yakınları dahil olmuş bir kişi hayatını kaybetmişti.

İki gruptan 7 yaralının tedavisi devam ederken, başlatılan soruşturma kapsamında olaya karışan 10 şüpheli de gözaltına alınmıştı.

6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalırken, Celal Ü., Mustafa Ü. (27), Zeki Ü. (29), Zeki A., Şeyhmus A. ve Kasım A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...