Tgrt Haber

MSB, 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

21 Nisan 2022 17:27 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 17:36
MSB, 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türkiye sınır ötesi ve sınır içinde teröristleri temizlemeye devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen başarılı operasyonlar sonrası ağır kayıplar veren PKK Irak’ın kuzeyinde bazı bölgelerde eylem hazırlıkları yapıyordu.

Ayrıca teröristlerin Barış Pınarı bölgesine de saldırı hazırlığı yaptığı belirlendi. Milli Savunma Bakanlığı yeni bir operasyonun sonucunu paylaştı.

5 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALDE

MSB, "Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi." açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakarı Hulusi Akar, Pençe-Kilit Operasyonu'nda son durumu değerlendirmişti. Akar, "30 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyon sürecek. Birinci safha tamamlandı. Onlarca mağara var. Bütün mağaraların barınakların temizlenmesi gerekiyor" demişti.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...