Tgrt Haber

MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 21:35 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 22:03
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, PKK mensupları tarafından yapılan saldırıda Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı​, Pençe-Kilit operasyonu​ bölgesinde PKK​ mensupları tarafından düzenlenen saldırıda Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit​ olduğunu açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan resmi açıklamada, kahraman silah arkadaşlarının bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda kahraman silah arkadaşımız P. Tğm. Eril Alperen EMİR şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman3413 Aralık 2023 08:26

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Milletimizin başı sağ olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...