Tgrt Haber

MSB acı haberi duyurdu: Harekat bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2023 20:00 - Güncelleme : 07 May 2023 20:08
MSB acı haberi duyurdu: Harekat bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde silah kazasında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. MSB​, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde silah kazasında yaralanan Piyade Uzman Çavuş​ Mehmet Sevim'in şehit​ olduğunu açıkladı.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir üs bölgemizde 7 Mayıs 2023 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1655240413538668544

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...